Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نهاوند گفت: منطقه دوخوهران نهاوند با توجه به قدیمی بودن و سست بودن خانه‌های این منطقه توان مقاومت در برابر یک زلزله ۵ ریشتری را ندارد.

محسن جانجان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نهاوند، اظهار داشت: به خاطر قرار گرفتن معبد لائودیسه در منطقه دوخواهران و با توجه به این‌که این منطقه ثبت آثار ملی شده است، تا زمانی که این معبد کشف نشود ساخت و ساز در این منطقه غیر قانونی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: کاوش معبد لائودیسه از مطالبات همه مردم شهرستان است که امیدواریم با تخصیص اعتبار برای تملک ملک‌های مورد نظر در این منطقه و تخصیص اعتبار برای کاوش به زودی این اثر تاریخی ارزشمند را کشف کنیم و تلکیف مردم این منطقه نیز برای نوسازی و ساخت و ساز واحدهای مسکونی‌شان مشخص شود.

جانجان با بیان‌ این‌که برای تعیین حریم معبد و کاوش منتظر تخصیص اعتبار هستیم، افزود: کاوش معبد لائودیسه شامل دو بخش تملک و کاوش است که برای کاوش معبد نیاز به تعیین حریم است و برای این تعیین حریم منتظر تخصیص اعتبار برای تملک ملک‌های مورد نظر هستیم.

وی عنوان کرد: برای تملک ملک‌های منطقه دوخواهران 600 میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده و برای کاوش نیز 57 میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده است که البته این میزان اعتبار برای کاوش مبلغ کمی است زیرا ما برای کاوش این معبد حداقل به 200 میلیون تومان اعتبار نیاز داریم.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نهاوند با اشاره به برگزاری همایش گردشگری در نهاوند گفت: با توجه به دستور و تاکید مسئولان نهاوند برای برگزاری «همایش گردشگری» در نهاوند مبلغ 50 میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده است اما تاکنون این مبلغ تخصیص نیافته است.

جانجان اظهار داشت: خوشبختانه امسال اعتبارات حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان نهاوند رشد چشمگیری داشته است و نسبت به اعتبارات سال گذشته حدود چهار برابر افزایش داشته است.

وی با اشاره به مرمت بناهای تاریخی و مذهبی نهاوند، تصریح کرد: کار مرمت بناهای تاریخی و مذهبی شهرستان در دست اقدام قرار گرفته است که از جمله بناهای تاریخی و مذهبی در دست مرمت، امام‌زاده بدیع‌الزمان است که اعتبار این پروژه سال گذشته تعیین شده و پیمانکار این پروژه آماده است و کار مرمت این پروژه به زودی آغاز می‌شود.

جانجان افزود: همچنین مرمت خانه شهید قدوسی و حمام تاریخی  گلشن و موزه شهدا در دست اقدام قرار دارد و مرمت موزه حمام حاج آقا تراب در مرحله انتخاب پیمانکار است که اقدامات مرمت این آثار تاریخی و مذهبی شامل مرمت و‌ زیبا سازی، محوطه‌سازی و بام‌سازی است.

رئیس اداره میراث فرهنگی نهاوند عنوان کرد: طرح بازنگری و بررسی آثار تاریخی نهاوند در دست اقدام قرار دارد و همچنین برای مطالعه و طرح زیر ساخت گردشگری شهرستان یک میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است که در حال حاضر منتظر هستیم که  منطقه تفرجگاهی را ارائه بدهند تا بر اساس این  منطقه زیرساخت‌های لازم را در سراب‌های گیان و گاماسیاب ایجاد کنیم.

انتهای پیام/

R41405/P1494/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۶۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه آصف اردبیل برای مرمت به بخش خصوصی واگذار می‌شود

به گزارش خبرنگار، حسن محمدی ادیب ظهر سه‌شنبه در بازدید از خانه‌های تاریخی اردبیل اظهار کرد: با توجه به برنامه‌ریزی برای احیا و ساماندهی بناهای تاریخی استان با مشارکت بخش خصوصی و واگذاری از طریق صندوق توسعه و احیای بناهای تاریخی، فراخوان مزایده یکی دیگر از بناهای تاریخی اردبیل توسط این صندوق منتشر شد.

وی خاطرنشان کرد: واگذاری خانه تاریخی آصف اردبیل از طریق فراخوان مزایده سرمایه‌گذاری در مرمت، احیا، نگهداری و واگذاری حق بهره‌برداری از بناهای تاریخی منتشر شده از سوی صندوق توسعه و احیا انجام می‌شود و متقاضیان تا ۱۷ اردیبهشت ماه فرصت شرکت در این فراخوان را دارند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل با اشاره به برنامه‌ریزی برای واگذاری سایر بناهای تاریخی استان، بیان کرد: با توجه به اینکه واگذاری بناهای تاریخی به بخش خصوصی راه حلی مناسب برای مرمت و احیای این بناها است، در سال ۱۴۰۲ بهره‌برداری از ۴ بنای تاریخی استان به بخش خصوصی واگذار شد و امسال نیز سایر بناها به مرور در لیست واگذاری قرار می‌گیرند.

محمدی ادیب ادامه داد: علاقمندان و متقاضیان سرمایه‌گذاری در این بنای تاریخی می‌توانند برای شرکت در مزایده به سامانه تدارکات الکترونیک دولت (ستاد) مراجعه کنند.

کد خبر 6093206

دیگر خبرها

  • آب با صرف بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار به روستای توانه در نهاوند رسید
  • بافت زنده، ارزشمندوتاریخی شهرندوشن مرمت وبازسازی می‌شود
  • تابوت‌های باستانی «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • تابوت‌های باستانی ‌محوطه‌ «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • می گوید: جسد موجود در تابوت‌ها سالم بودند اما...+ عکس | ماجرای ویدئوی جنجالی تابوت‌های باستانی خوزستان چیست؟
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • خانه آصف اردبیل برای مرمت به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • ماجرای ویدیوی منتشرشده در خصوص تابوت‌های جوبجی چیست؟
  • ویدیوی منتشرشده در خصوص تابوت‌های جوبجی مربوط به سال ۱۳۹۸است
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان